SUSHI & SAKI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi & Saki. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 22:03 Snelle en goede levering. Eten was lekker!
20 mei 2024 om 23:46 Super lekker en vers!
1 mei 2024 om 18:44 Pas verhuisd, we waren op zoek naar een vaste sushizaak en het is zeker deze geworden! Heel lekker, goede kwaliteit.
1 mei 2024 om 7:40 Lekker zoals altijd, levertijd wel iets later maar niet erg
27 apr 2024 om 20:44 De sushi was heel lekker en vers. De soepen die we genomen hadden waren ook heel lekker en nog warm. Het was heerlijk en we gaan zeker binnenkort nog eens bestellen. De bezorgtijd was ingecalculeerd dus geen enkel probleem.
10 apr 2024 om 9:46 Het eten was perfect. Deze keer kwam mijn wantan soep in n deftig gesloten potje zodat de rest van de bestelling droog bleef en ook de soep nog vol was. De leveringstijd klopt nooit maar ook die was niet absurd langer dan verwacht wij zijn tevreden
7 apr 2024 om 23:49 Heel lekker en binnen de gevraagde tijd geleverd. Zeker een aanrader!
1 apr 2024 om 14:16 Ik had telefoon gekregen dat ze niet konden leveren dus ben ik het zelf moeten gaan halen…….
16 mrt 2024 om 23:22 Heel erg lekkere sushi! Het bestelde drankje ontbrak jammer genoeg.
16 mrt 2024 om 20:52 De versheid van de sushi was goed, heel lekkere sushi. Heeft enorm gesmaakt. Tot nu toe de lekkerste sushi die we gegeten hebben. 55 min was geteld maar op 40 min waren ze al hier. Ideaal dus.
20 feb 2024 om 22:24 Snelle levering en zeer lekkere sushi!
20 jan 2024 om 20:20 Hele lekkere sushi en fijne communicatie met de bezorger. Top!